Lisälämmittimet, -valot, vaneroinnit ja muut varustelut

Ota yhteyttä ›

Asennamme lisälämmittimet, lisävalot, vaneroinnit ja muut varusteet Porissa

Meiltä monipuoliset muutokset ajoneuvosi parempaan työkäyttöön!

Tuo huoltoautosi meille, kun se kaipaa lisävarusteita, joiden avulla ajoneuvosi palvelee sinua paremmin. Valaistus, lämmitys, tilojen suojaaminen, lisäistuimet ja muut ominaisuudet laitetaan laatukuntoon hyötyajoneuvojen varusteluun erikoistuneella osaamisellamme Porissa.

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä kautta Satakunnan! Tutustu ohesta varustemahdollisuuksiin ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan paras toteutus juuri sinun autoosi.

Pyydä tarjous ›

Ebersbächer- ja Webasto-lisälämmittimet

Asennamme ja huollamme seuraavia polttoainekäyttöisiä lisälämmittimiä sekä yrityksille että yksityisille merkeiltä Ebersbächer ja Webasto sekä Autoterm

Vesilämmittimet

Vesilämmittimien tarkoitus on lämmittää moottorin jäähdytysnestekiertoa. Kun tähän yhdistetään ajoneuvon sisätilan puhaltimen toiminta, saadaan ohjaamoon lämmintä ilmaa esilämmityksen aikana. Näin auton moottori lämpenee kylmällä kelillä sopivalle asteelle jo ennen käynnistystä ja ohjaamon ikkunat saadaan sulatettua.

Meiltä esim.

  • Autoterm Flow 5D/5B. Dieselillä tai bensiinillä toimivat mallit. Tutustu ›
  • Eberspächer Hydronic S3. Mallit tehoilla 4 kW ja 5 kW, dieselillä tai bensiinillä. Tutustu ›
  • Webasto Thermo Top Evo. Eri tehoja ja versioita, dieselillä ja bensiinillä toimivat mallit. Tutustu ›

Ilmalämmittimet

Ilmalämmittimen tarkoitus on lämmittää esimerkiksi ajoneuvon ohjaamon, matkustamon tai tavaratilan ilmaa. 

Valikoimastamme mm.

Ota yhteyttä ›

Lisävalot, valoraudat ja muut auton sähkötyöt

Meiltä saat kaikkiin ajoneuvoihin myös tehokkaat LED-lisävalot ja valoraudat asennuksineen. Tarjolla on monia erilaisia laadukkaita lisävaloja, joiden parhaimmistoon kuuluvat merkit SAE, X-Vision ja Lazer.

Lämmitinten ja valaistuksen lisäksi toteutamme kaikenlaiset muut autosi sähkötyöt. Asennamme ajoneuvosoittimet ja muut hifi-laitteet, invertterit, työvalot jne. 

Soita ja kysy lisää ›

Vaneroinnit, lämpö- ja äänieristykset

Hyötyajoneuvojen varustelupalveluihimme kuuluvat niin ikään tavaratilojen vaneroinnit. Tavaratilan vanerointi lisää autosi arvoa sekä suojaa lattiaa, seiniä ja kattoa kolhiintumiselta. Halutessasi teemme lisäksi lämpö- ja äänieristykset ja asennamme sidontakiskot. 

Pyydä tarjous ›

Välitilat, lisäistuimet ja verhoilut

Teemme kokenein käsin myös pakettiautojen välitilamuutoksia ja lisäistuinten asennuksia. Asennamme istuimia kuorma-autoihin ja työkoneisiin, kuten kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajiin ja metsäkoneisiin. Lisäistuimet ovat saatavilla ympäri Suomen.

Samoin onnistuvat istuinten ja muiden sisätilojen verhoilut viihtyvyyttä ja matkustusmukavuutta parantamaan. 

Ota meihin yhteyttä, tulee sinulle mitä vaan kysyttävää lisälämmittimistä tai -valoista, eristyksistä ja muista varustelujen mahdollisuuksista, joita hyötyautoosi kaipaat. Pystymme hyvin todennäköisesti toteuttamaan toiveesi!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita