Huoltoautot

Ota yhteyttä ›

Huoltoautojen varustelu Porissa

Asennamme ja myymme käytännöllisiä sekä kestäviä Modul-System-huoltokalusteita ja erilaisia lisävarusteita

Puuttuuko pakettiautostasi kunnolliset kalusteet ja varusteet, jotka pitävät työkalut sekä muut tarvikkeet hyvässä järjestyksessä ja helpottavat päivittäistä työtä? Tuo ajoneuvosi huoltoautojen varusteluun erikoistuneisiin käsiimme Porin Kartanon teollisuusalueelle!

Me laitamme kalusteet ja muut autovarustelut kuntoon tarpeidesi ja toiveidesi tavalla. Suunnittelemme, asennamme ja myymme maailman johtaviin pakettiautojen hyllyjärjestelmiin ja hyötyajoneuvojen varusteisiin kuuluvan Modul-Systemin huoltoautokalusteita.

Tuotesarja on vallan mainio sisältäen erilaiset hyllyt, laatikot, kaapit, telineet ja tasot. Toteutamme sinulle parhaan ratkaisun – soita meille tai tule käymään, jutellaan lisää. Voit myös suunnitella kokonaisuuden itse Modul-Systemin sivuilla ja hankkia meiltä sitten tarvitsemasi tuotteet. Myynti hoituu koko Suomen alueelle!

Jätä tarjouspyyntö ›

Monipuoliset huoltoautojen lisävarusteet

Työtehtävästä riippuen huoltoautossa tarvitaan monenlaisia varusteita. Kun varusteet on mietitty tarkoin omaan työhön sopivaksi, tulee työskentelyyn lisää tehoa ja turvallisuutta!

Asennamme esimerkiksi

  • Sähköntuoton ratkaisut: invertterit, maasähköjärjestelmät, lämmityksen ja lisävirtapistokkeet.
  • Telineet ja kiinnikkeet: työkalutaulut ja työkalukiinnikkeet, tikastelineet ja kannakkeet, kattotelineet ja kävelytasot.
  • Lämmitys: polttoainekäyttöiset lisälämmittimet ja maasähkökäyttöiset lämmittimet, esim. Defa tai Calix.

Valaistukseen toteutamme

  • Sisävalaistus: Hyvällä sisävalaistuksella työskentely helpottuu pimeälläkin. Tavarat löytyvät ja työnteko sujuu! Asennamme ja myymme nykyaikaisia LED-sisävaloja, tarvittaessa käyttö onnistuu vaikka liiketunnistimella.
  • Työvalot: Meiltä saat myös tehokkaat LED-työvalot asennettuina. Saatavilla lisäksi kauko-ohjattavia LED-hakuvaloja.
  • Varoitusvilkut: Laadukkailla LED-varoitusvilkuilla varmistat näkyvyytesi. Myymme ja asennamme erilaisia LED-tasovilkkuja, majakoita ja majakkapaneeleita. Myymämme tuotteet ovat R65- ja R10-hyväksyttyjä, joten näkyvyys ja toimivuus on taattua!

Tutustu myös omaan erikoistuotteeseemme, Jatsi-astinvetokoukkuun!

Kerro toiveistasi ›

ASIAKKAITAMME

Pori Energian huoltoajoneuvot

Pori Energialle olemme varustelleet todella monipuolisesti erilaisia huoltoautoja. Kaikki huoltoautojen kalusteet ja varusteet suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen tehtävään soveltuvaksi.

Otamme mielellämme myös Sinut asiakkaaksi, kun huoltoajoneuvosi tarvitsee alan parhainta osaamista ja varustelua – ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita