Kuorma-autojen varustelut

Ota yhteyttä ›

Kuorma-autojen varustelut Porissa

Valmistamme, asennamme ja toimitamme kattavasti kaikenlaisia lisävarusteita kuorma-autoihin koko Satakunnan alueella

Kun kuorma-auto on työsi ehdoton edellytys, tee siitä arkesi sujuvuutta ja viihtyisyyttä tukeva kokonaisuus! Tuo raskaan kaliiperin ajoneuvo meille Auto-Kirmolaan Poriin, niin katsomme kanssasi, mitä kaikkia varusteita siihen tarvitset. 

Meiltä saat monipuoliset kuorma-autojen varustelut tikkaista valoihin, kahvinkeittimiin, istuimiin, verhoiluihin ja erilaisiin muutoksiin, myös esimerkiksi laadukkaat lisälämmittimet

Lue ohesta lisää ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopiva kokonaisuus toiveidesi pohjalta. 

Ota yhteyttä ›

Kuorma-autojen lisävarusteet

Toimitamme ja asennamme mm. seuraavia lisävarusteita:

  • televisiot
  • DVD-soittimet
  • MP3-soittimet
  • jääkaapit
  • mikrot
  • kahvinkeittimet. 

Ja monet muut, joilla saamme tehtyä ajoneuvostasi paikan, jossa viihdyt myös silloin kun kurvaat taukopaikalle huilaamaan!

Ota yhteyttä ›

Tikkaat, kattotelineet ja valot kuorma-autoihin

Turvalliseen ja tukevaan työskentelyyn valmistamme kuorma-autoihin erilaisia tikkaita, telineitä ja tasoja. Käytämme korkealuokkaisia materiaaleja, joilla varmistamme sään ja käytön kestävyyden. Räätälöimme kaikki tuotteet täsmälleen sinun ajoneuvoasi ja käyttöäsi ajatellen. 

Asennamme myös valorautoja ja energiatehokkaita LED-lisävaloja. Soita ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi soveltuvista varusteista!

Soita meille ›

Kuorma-autojen lisäistuimet, kaapistot ja muutokset

Istuimet löytävät nekin paikkansa ajoneuvoosi kokeneissa otteissamme. Lisäksi muokkaamme ajoneuvoja muuttoautoiksi ja opetuskäyttöön sopiviksi kouluautoiksi asentamalla esimerkiksi opetuspolkimet.

Kuorma-autojen varustelutarpeisiin tarjoamme sinulle myös kaapistot mittatilaustyönä valmistettuina! Kerro toiveistasi, autostasi ja tarpeistasi, lähdetään siitä liikkeelle.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita