Siirry sisältöön

Avoinna ma-to 7.30-16.00 ja pe 5.30-14.00 | Kartanontie 45, 28430 Pori | 02 634 3400 | info@kirmola.com

Autoliiton uusi tiepalveluauto

Alkuvuonna meillä Kirmolassa oli mielenkiintoinen varusteluprojekti. Saimme nimittäin varustella Autoliiton uusimman tiepalveluyksikön. Auto toimii Kainuun alueella.

autoliitto tiepalveluauto

Alustaksi Autoliitto oli valinnut Iveco Dailyn. Auto toimitettiin meille raakana pakettiautona. Tästä lähti käyntiin kattava varusteluprojekti. Autoon rakennettiin kaksi osiota; jatko-ohjaamo neljällä lisäistumapaikalla ja tavaratila. Myös erilaisia lisävarusteita asennettiin kattavasti tiepalvelun tarpeisiin.

Jatko-ohjaamossa on lämmintä odotustilaa autettavalle autokunnalle. Lämmöstä kirpeässä pakkassäässä huolehtivat Eberspächerin polttoainetoiminen lisäilmalämmitin yhdessä auton perusteellisen lisälämmöneristyksen kanssa.

autoliitto tiepalveluauto

Tavaratilassa on roimasti säilytystilaa tarjoavat Modul-System huoltokalusteet. Mukaan mahtuu kattava arsenaali tiepalveluyksikön työkaluja ja laitteita.

autoliitto tiepalveluauto autoliitto tiepalveluauto autoliitto tiepalveluauto

Tiepalveluauton näkyvyys on varmistettu laadukkailla LED-varoitusvilkuilla. Katolle asennettiin kaksi vilkkupaneelia ja lisäksi useita tasovilkkuja. Pimeällä auton näkyvyys on vilkkujen ansiosta erinomainen.

 

Aiheesta muualla: