Siirry sisältöön

Avoinna ma-pe 7.30-16.00, la-su suljettu | Käyntiosoite: Sepänpellontie 8, 28430 Pori | puh. 02-634 3400 | info@kirmola.com

Auto-Kirmola Oy

Auto-Kirmola Oy on erikoistunut yli 50 vuoden kokemuksella korkeaa ammattitaitoa vaativiin autojen ohjaamomuutoksiin sekä verhoilu- ja varustelutöihin. Meidän tavoitteena on toteuttaa yksilöllisiä ja monipuolisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Tyytyväiset asiakkaat ympäri Suomen ovat referenssejämme.

Matti Kirmola perusti 50-luvun lopulla autokolarikorjaamon. Hänen perikuntansa myi Kirmola Ky:n 1988 ja 1996 yhtiömuoto ja nimi vaihtui Porin Autoerikoistyö Oy:ksi. Jouni Nevala osti toiminnan vuonna 2003 ja otti yhtiön perinteikkään nimen uudelleen käyttöön 2005. Nykyinen toimitusjohtaja Heikki Pösö osti osuuden yhtiöstä 2017 ja astui mukaan toimintaan.

Auto-Kirmola Oy työllistää kuusi henkilöä ja toimii Porissa Kartanon teollisuusalueella. Tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluu mm. erilaiset ohjaamomuutokset, miehistöohjaamoiden valmistus ja varustelu, istuimien korjaus ja myynti, monipuoliset verhoilutyöt sekä hyötyajoneuvojen lisävarusteiden myynti ja asennus. Lisäksi Auto-Kirmola tekee asuntoautojen ja -vaunujen asunto-osien varusteluja ja vauriokorjauksia.